Paraffinos kéz- és lábápolás

Manikűr, Pedikűr Zalaegerszeg

Paraffinos kéz- és lábápolás

Pedikűr Zalaegerszeg Gyógypedikűr ZalaegerszegEgyre több vendég érdeklődik e szolgáltatás iránt, mellyel látványos eredményt érhetünk el, fiatalos külsőt kölcsönöz a bőrnek. A kéz bőre bársonyossá, sima tapintásúvá válik, feltöltődik a kezelés alkalmával. SPA kezelésként, peeling-el és a bőrnek megfelelő hatóanyagos krémmel kombinálva a leghatékonyabb.

A felmelegített paraffin, amely a kézzel és a lábbal egyaránt csodát művel, nagyon ősi múltra tekint vissza. Már az emberiség kialakulása előtt is létezett paraffin, s ma ez az anyag a körömápolás egyik legkellemesebb eszköze. A paraffin nem csak a fájdalmat csillapítja az adott területen, hanem felpuhítja a bőrfelületet, a pórusokat megnyitja, s ezáltal a különböző ápoló, regeneráló hatóanyagok jobban felszívódnak.

Ajánlom olyan vendégek számára, akik igénybe veszik kezeiket, fertőtlenítőt használnak, gumikesztyűt hordanak munkájuk során, vízben sokat „áztatják” kezeiket (pl. vendéglátás, egészségügy, kereskedelem területén dolgoznak) vagy aki egy kis „pluszra”, kényeztető kézápolásra, lábápolásra vágyik.

Természetesen a hideg téli hónapokban mindenkinek szüksége lehet rá, de tavasztól őszig is igénybe vehető a szolgáltatás.

Felmerülhet jogosan a kérdés vendégeimben, hogy nem fertőz-e a paraffin ha minden vendég beleteszi a kezét?
Biztosíthatom őket, hogy nem! A bőrgomba, ekcéma, körömgomba és más egyéb fertőző betegség kizáró tényező munkám során, tehát ilyen kezek nem kerülnek a paraffinba. Van olyan eset, amikor a kézfejet vagy lábfejet gézpólyába csavarva ecsettel viszem fel a paraffint a kezelendő felületre, így nem érintkezik a bőr a paraffinnal közvetlenül. Ezen felül a fertőtlenítés szigorú szabályait betartva végzem munkámat. A lábra és a kézre külön paraffingépet használok.

A SPA eredete: A latin eredetű „Salus Per Aquam” kifejezés jelentése a „víz általi egészség”. Eredetileg a Belgiumban található Spa nevű faluról kapta a nevét melynek volt egy ásványi anyagokban gazdag meleg gyógyfürdője. A SPA kozmetikumok legfontosabb tudnivalója, hogy különféle gyógyvizek, óceánok, tengerek élővilágának, ásványi-anyag tartalmának kivonatát tartalmazzák.