Manikűr

Manikűr Zalaegerszeg

P. Shine Japán Manikűr Zalaegerszeg

Japán Manikűr ZalaegerszegMagyarországon 2003-tól került bevezetésre a P. Shine Japán Manikűr, mely a japán arisztokrácia korábban titkos eljárásából lett kifejlesztve, és elérhető lett a szakemberek, így a vendégeink számára is.

A Japán Manikűr használata során visszaadja a körmök természetes szépségét, fényét, elősegíti a természetes köröm növekedését. A méhviasztól erősödik a köröm, a kezeléstől élénkül a köröm színe(kezelésenként egyre jobban), a szikrázó fény pedig rendkívül tartós(nem kopik, mert az anyag a körömlemezbe beépül). A hatóanyagok természetes eredetűek, tehát mindenféle vegyi anyagtól mentesek! Hatóanyagai a méhviasz és a talkum.

Ajánlom természetes körmök erősítésére, aki nem visel műkörmöt, vagy műköröm eltávolítása után köröm kondicionálására, valamint olyan vendégek számára akinek az egyszerűség, az ápolt, természetes körmök tetszenek a „Kevesebb több” elv szerint.
Manikűr Árlista

ORLY, az eredeti francia manikűr

Francia Manikűr ZalaegerszegAz ORLY tulajdonosának, Jeff Pink nevéhez fűződik a Francia Manikűr megalkotása is. A nevét onnan kapta, hogy először Párizsban egy divatbemutatón jelentek meg a modellek ezzel a természetes hatást nyújtó körömviselettel. Azonnal nagy sikert aratott, így elnevezték “French Maicure”, azaz Francia Manikűr-nek.

Mára már a Francia Manikűr világszerte a legnépszerűbb körömstílus. Klasszikus, letisztult és elegáns, mint a tökéletes köröm.

ORLY Körömlakkok (Luxus minőség, amerikai termék)

A speciális gumikupakjának köszönhetően mindig nyitható a lakkos üveg, soha nem szárad be. A “Gripper Cap” világszabadalommal védett gumikupak, a 2002-es év díjnyertese.

Az ORLY lakkok:

 • Formaldehid valamint toulen mentes!
 • Több mint 150 szín, minden évszakban új színek!
 • Tartósabb, csillogóbb, mert valódi kagylóőrleményt tartalmaz.

Manikűr Árlista

Terápiás manikűrök

 • Manikűr Kalciumos és proteines körömerősítéssel
  Körömerősítő zselével, mely védőpajzsot képez a köröm felületén. Magában is hordható, csillogó védelmet biztosít, lakkozás alatt táplálja a körmöt.
  Ára mint a Gél lakk zselés lakkozásnak: 2 700 HUF
 • Manikűr Egzotikus körömnövesztő terápiával
  Speciális körömnövesztő kúra, egzotikus okoumé fa kivonattal. Hatóanyagai egészségessé és erőssé varázsolják a körmöket, egyedi összetétele lassítja a keratin lebomlását, így a köröm hosszabbra tud nőni.
  A kezelés ára: 2 500 HUF
 • Manikűr Körömrágás ellen
  Keserű ízű készítménnyel, mely segít leszokni a fájdalmas és csúnya körömrágásról, színtelen így gyermekeknél továbbá férfiaknál is alkalmazható!
  A kezelés ára: 2 300 HUF
 • Speciális körömfehérítő manikűr
  Speciális pezsegtető kúra Teafaolaj kivonattal az elszíneződött természetes kézkörmök, vagy megsárgult műkörmök kifehérítésére. Eltávolítja a köröm felszínéről a különböző elszíneződéseket, csökkenti a dohányosok, valamint a szoláriumba járó vendégek körmeinek sárgás elszíneződését.
  Alap manikűr (2 200 HUF) + fehérítő kezelés ára: 3 400 HUF

A munkáinkról készült képeket megtekintheti a Manikűr Zalaegerszeg képgalériában!
Hasznos tanácsainkat az otthoni kézápoláshoz itt olvashatja el.

Manikűr Árlista

Miért minket válasszon?

 • Manikűr Zalaegerszeg legjobb, okleveles manikűrös szakemberétől!
 • A 18 év alatt elsajátított szakmai tudás és felkészültség, a megszerzett tapasztalat, a diszkréció, ami miatt hozzánk fordulnak vendégeink!
 • Csak bevált, minőségi alapanyagokat használunk minden kezelésünk alkalmával!
 • Ajándékutalvány vásárlási lehetőséget biztosítunk!

Arra törekszünk, hogy vendégeink minőségi szolgáltatásokat vehessenek igénybe, így visszajáróként hosszú távon is a szalon vendégei maradnak.

Az Orchidea Szépségszalon Zalaegerszeg szeretettel várja minden kedves vendégét, hogy megtapasztalhassák a minőség, a tudás, a kényeztetés, a nyugalom, valamint a vendégek iránti teljes figyelem élményét!