Hajhullás Elleni Kezelés

Fodrászat Zalaegerszeg

TÖKÉLETES MEGOLDÁS A HAJHULLÁS ELLEN!

Cliniscalp, a bizonyítottan hatásos botanikai megoldás a ritkuló hajjal szemben

Úgy tűnhet, hogy a hajhullás egyre nagyobb problémát jelent a szalon vendégei számára. Ez a megfigyelés nem alaptalan. Ahogy a lakosság öregszik egyre több férfi és nő szembesül komoly hajhullás lehetőségével

A leggyakoribb típusa a férfi és női hajhullásnak az úgynevezett androgén kopaszság. Ez genetikus és összekapcsolható az androgén hormonokkal, amik az okozói ennek a hajhullásnak.

Az androgén kopaszodás egy normális öregedési folyamat (nőknél és férfiaknál egyaránt), mialatt a haj átalakul, elvékonyodik: számos esetben ez a folyamat nagyon fiatalon is bekövetkezhet.

A „bűnös” hormont dihydrotestosteron-nak hívjuk (DHT), amit a testünk alakít át tesztoszteronból. Ezt figyelembe véve megállapíthatjuk, hogy ez a hormon a fő okozója az androgén kopaszságnak. Ez az átalakulás akkor történik, ha a tesztoszteron összekapcsolódik egy bizonyos 5-alpha reductase enzimmel.

A végeredmény: a felhalmozódott DHT fokozza a sorvadás folyamatát. A férfiaknak a nőkkel szemben több tesztoszteronjuk és 5-alpha reductase enzimük van ezért a hölgyeknél az androgén kopaszodás enyhébben figyelhető meg.

A leggyakoribb tévhit a hajhullás kapcsolatban az, hogy a hajszálak száma csökken a fejen. Az esetek többségében a hajhullás a hajtüszők progresszív zsugorodásával kezdődik, és végeredményben a vastag hajszálak elvékonyodásához vezet, pihékké alakulásához. ilyenkor a hajszálak életciklusa lerövidül és nincs esélyük a vékony hajból újra vastag hajszállá fejlődni.

Cliniscalp technológia

Minden egyes Cliniscalp formula tartalmazza az egyedülálló, gondosan kevert gyógynövények kombinációját, alapvető vitaminokat a modern technikával amik közösen létrehozták a legerősebb szinergiát a maximális eredmény érdekében.

A Cliniscalp átfogó támadást indít a hajhullás ellen:

  • Megtisztítja a fejbőrt a felgyülemlett fagyútól és semlegesíti a DHT-t, ezenkívül egy gyógynövényes 5-alpha reductase enzim gátlót használ.
  • Semlegesíti a környezet szennyezés hatásait, melyek gyengítik, roncsolják a fejbőrt és a hajhagymákat.
  • Alapvető tápanyagokkal látja el a hajszálakat ás a fejbőrt.
  • Növeli a hajas fejbőr vérkeringését és ezzel előkészíti a kezelést.
  • Erősíti és fenntartja a meglévő hajszálakat.

Fodrászat Árlista