Kéz és lábápolás
Manikűr, Pedikűr, Műköröm

Üdvözlöm!

Rohonczy- Kocsis Nikolettának hívnak. OKJ-s kéz és lábápoló képesítésemet 1996-ban szereztem. Azóta  a szakmámban dolgozom. A mai rohanó világunkban fontos a jó megjelenés, elengedhetetlen része az ápolt kéz, egy szépen ápolt láb és egy igényesen elkészített műköröm.

Abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy immár 18 éve szakmám a hivatásom. Nagyon fontosnak tartom a vendégekkel való kommunikációt, jó kapcsolatteremtő képességem fontos része munkámnak, és természetesen a szakmai tudás és felkészültség, a megszerzett tapasztalat, a diszkréció az, ami miatt hozzám fordulnak vendégeim. Mindent megteszek azért, hogy a vendégeim elégedetten távozzanak. Folyamatosan képzem magam, rendszeresen részt veszek szakmai továbbképzéseken, tanfolyamokon.

Üzletemben szalonmunkát végzek, emellett gyakorlati oktatóként tevékenykedek, OKJ-s kéz-és lábápoló műkörömépítő alapképzés előadójaként, felkészítő tanáraként képzem a jövő szakembereit. Frissen végzett, vagy kevés tapasztalattal rendelkező kollégák részére szakmai továbbképzéseket, tanfolyamokat, kurzusokat szervezek, bonyolítok le, melyre neves előadókat hívok meg. A célom az, hogy átadjam a szakmai tudást és mindazt a munkaszeretetet, alázatot, az átlagon felüli szorgalmat, tapasztalatot, amit az évek folyamán megéltem, és amelyek nélkül nincs sikeres vállalkozás.

Fontosnak tartom a társadalmi munkát vagy mai modern szóval az önkéntességet, nyugdíjas klubokkal kapcsolatot tartva munkámmal segítem a rászoruló idős embereket és szakmai felügyeletem mellett tanulóim is részt vesznek ebben az önkéntes munkában.

2013. júliusától megnyitottuk új Orchidea  szalonunkat, melyet társammal, fodrász kolléganőmmel közös vállalkozásként üzemeltetünk.