Fodrászat
Fodrászat Zalaegerszeg

Üdvözlöm!

Borbás Edina vagyok, 1985-ben születtem Keszthelyen, 2003-ban fodrász szakképesítést szereztem a zalaegerszegi Munkácsy Mihály Szakképző Iskolában majd 2005-ben sikeres érettségi vizsgát tettem. Nyolc évig egy szépségszalon csapatát erősítettem, ahol szakmámban nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem.

Elérkezettnek láttam az időt, hogy saját vállalkozásba kezdjek, így 2013. júliusától társammal közösen saját Szalont üzemeltetünk.

Szerencsésnek mondhatom magam, mivel a munkám egyben a hobbim is, vendégszeretetem, jó kommunikációs képességem megkönnyíti munkámat.

Munkám során alapvető, hogy minőségi termékeket használjak, ezért immár 8 éve a professzionális JOICO termékeivel a legjobb minőségre törekszem, amellyel vendégeim is maximálisan elégedettek.
Rendszeresen részt veszek bemutatókon, folyamatosan követem szakmám fejlődését. Az elmúlt években több alkalommal is szerepeltem Esküvő Kiállításokon, ahol menyasszonyi frizurákat készítettem. Nagyon kedvelem a „Nagy Napra” készülő menyasszonyokat, mindig új személyiségekkel találkozom, akik rám bízzák alkalmi frizurájuk elkészítését. Ez egy bizalmi kapcsolat, fontos a kommunikáció, a szaktudás és a közös cél megvalósítása.

A divatnak, az aktuális trendeknek, a különböző korosztályok legkülönfélébb elvárásainak igyekszem eleget tenni. Munkáim során arra törekszem, hogy szabadon mozgó, modern frizurákat alkossak, nagy figyelmet fordítva a hajápolásra.

Szeretettel várom minden meglévő és új vendégeimet!